Despre Dr. Razvan Popescu

work

Nascut in Bucuresti, Dr. Popescu Razvan a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii "Ovidius" fiind licentiat in Medicina Generala.

Dupa obtinerea licentei dr. Razvan a finalizat rezidentiatul de 5 ani in Chirurgie Generala la Facultatea de Medicina a Universitatii "Ovidius" si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, ca apoi, trecand prin gradele de medic rezident, medic specialist si medic primar, sa-si obtina doctoratul.

Dr. Razvan este certificat de catre Consiliul Romān de Chirurgie. Este un membru al Colegiului Romān de Chirurgie si este membru a numeroase organizatii regionale si nationale īn Chirurgie, inclusiv al Asociatiei Europene de Chirurgie Endoscopica (EAES), membru al Asociatiei Internationale de chirurgi si gastroenterologi (IASG), membru al Societatii Romane de trauma si Chirurgie de Urgenta (SRTCU), membru al Asociatiei Romane de Chirurgie Laparoscopica si alte Tehnici Interventionale (ARCE), īn prezent sau anterior si care serveste in mai multe comitete īn aceste organizatii.

In plus fata de activitatea sa de chirurg, Dr. Razvan contribuie cu specialitatea si experienta sa ca profesor universitar la Facultatea de Medicina din Constanta ajutand studentii si rezidentii in chirurgie.

Pentru a promova o mai buna intelegere a interventiilor chirurgicale in randul opiniei publice, dr. Razvan a vorbit de mai multe ori in fata comunitatii prin intermediul ziarelor si televiziunilor locale; de asemenea a oferit prezentari de Cariera in Medicina la scoli din Constanta in ultimii 12 de ani.

Dr. Razvan este autor sau co-autor la o serie de publicatii din literatura de specialitate chirurgicala, a tinut discursuri colegilor sai la reuniunile regionale si locale si la conferinte de Chirurgie Generala.

Design provided by Jean Bitere.